Grävmaskinist

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Inom Tekniska förvaltningen/Anläggning ansvarar vi för att utveckla, underhålla och driftsätta kommunens infrastruktur i form av grönytor, trafik, gator, torg, natur och skyddsvallar samt VA försörjningen.
Välkommen till en arbetsplats med många teknikgrenar och varierande arbeten!

Arbetsuppgifter

Som grävmaskinist kommer du att använda vår egen hjulburna grävmaskin för VA-arbeten, arbeten med diken, gatu- och parkarbeten samt naturarbeten. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har formell utbildning för grävmaskinister och gärna utbildning inom anläggningsbranschen. Du behöver ha datorvana och eftersom kommunikation ingår i arbetet behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga, vara noggrann och ta ansvar för tilldelade arbetsuppgifter. Du har förmågan att följa instruktioner och förhålla dig till uppsatta tidsplaner. Vi ser även gärna att du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-10-18

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2021-36
Kontaktperson Göran Roxhav
Enhetschef
044-13 29 89
Facklig företrädare Jens Svensson
Kommunal
0733-17 19 26
Facklig företrädare Fredrik Thomasson
Vision
0733-13 54 27
Facklig företrädare Johan Isberg
SACO
044-13 62 36
Sista ansökningsdag 2021-10-18