Tekniker, reningsverk

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Vi söker en VA-Tekniker till vår VA-avdelning som ansvarar för Centrala reningsverket.

Arbetsuppgifter

Som VA-Tekniker kommer du i huvudsak att jobba med process samt drift-och underhållsarbeten. Du utgår från Centrala reningsverket. Arbetet är omväxlande och utifrån eget ansvar har du möjlighet att påverka arbetets upplägg. I vardagen varvas rutinuppgifter med felsökning och problemlösning. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med driftteknikerutbildning eller kunskap/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av drifttekniskt arbete, god datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av drifttekniskt arbete med avloppsvattenbehandling, arbete med styr- och reglersystem samt elkompetens. Vi ser gärna att du har goda kunskaper av service, reparationer av pumpar och maskinell utrustning. Även erfarenhet av Ex-anläggning är positivt.

Som person är du nyfiken och kreativ. Du är intresserad av att ständigt utvecklas inom arbetsområdet.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-10-24

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2021-42
Kontaktperson Herbert Dyfvelsten
Enhetschef
0738-53 23 57
Facklig företrädare Fredrik Thomasson
Vision
0733- 13 54 27
Facklig företrädare Tommy Carlsson
Kommunal
0733-13 97 75
Sista ansökningsdag 2021-10-24