Planerare inom vård och omsorgsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Möllebackshemmet är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Åhus, 2 mil söder om Kristianstad. Boendet ligger beläget i vacker omgivning, nära till hav och natur. Boendet är på ett plan och alla enheter har egen altan där man kan vistas under sommarens varma dagar.

Arbetsuppgifter

Som planerare inom vård och omsorgsboende har du ett självständigt och omväxlande arbete med uppgifter som varierar dag till dag. Du är van att prioritera, hantera information och skapa struktur. Du stödjer enhetschefen med olika administrativa arbetsuppgifter och arbetar i våra verksamhetssystem såsom Heroma, Time Care Pool, Multi Access, Proceedo och Life Care Planering.
Som planerare bidrar du med nytänkande för att systematiskt utveckla verksamheten. Ditt engagemang är stort och du har förmåga att samarbete med ledning och medarbetare.
Arbetsuppgifterna är bemanning på kort och lång sikt, schemaläggning och semesterplanering, verksamhetsplanering, beställningar, fakturahantering och stöd till enhetschefen med olika administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning vård och omsorg, administrativ utbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi vill att du har erfarenhet från administrativt arbete såsom planering, bemanning och administration. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Du har datorvana och erfarenhet av arbete i IT-baserade system och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till bil.

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Vidare ser vi att du har förmågan att planera och organisera ditt arbete. Du är också duktig på att följa instruktioner, procedurer, lagstadgade krav och policy samt förhålla dig till uppsatta tidsplaner.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-09-23

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde 2021-11-15 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-90
Kontaktperson Annette Eklund
Enhetschef
044-13 47 56
Kontaktperson Berit Trieb
Enhetschef
0733-13 47 56
Facklig företrädare Veronica Johansson
Vision
044-13 62 82
Sista ansökningsdag 2021-09-23