Undersköterska till hemtjänsten Åhus Centrala

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

HTJ Åhus Centrala utför beviljad hemtjänst och delegerad hemsjukvård i Åhus och Yngsjö. Gruppen består av ca 20 undersköterskor och vårdbiträden som arbetar enligt schema, både dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med omsorg och service i ordinärt boende utifrån kundens behov samt delegerad hemsjukvård. I arbetet ingår även att vara kontaktperson, hjälpsamhet inom gruppen är ett krav. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn.
Vi arbetar med Lifecare som planeringsverktyg. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Arbetslivserfarenhet från hemtjänst, vård och omsorg eller annan arbetslivserfarenhet är meriterande. Eftersom arbetet kräver en stor del kommunikation med kunder, kollegor och övriga samarbetspartners samt dokumentation förutsätter vi att du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person har du ett professionellt bemötande gentemot kunder, närstående och kollegor. Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du kan självständigt planera och strukturera arbetet. Det är viktigt att du respekterar fattade beslut samt bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-09-22

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid / deltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-89
Kontaktperson Erblin Neziri
Enhetschef
044-13 47 92
Facklig företrädare Erica Norén
Kommunal
044-13 46 05
Sista ansökningsdag 2021-09-22