Legitimerad sjuksköterska till vård- och omsorgsboende

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi inom funktionen Hälso- och sjukvård på vård- och omsorgsboende dig som är sjuksköterska och som vill bli en del av vårt team. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete med kollegor och en verksamhet som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter och en spännande framtid för dig som är flexibel och som är ute efter ett omväxlande, utmanande och varierat arbete.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom vård- och omsorgsboende arbetar du med konsultativt medicinska
bedömningar, läkemedelshantering och andra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du arbetar också med stöd och rådgivning till omvårdnadspersonal. Hälso- och sjukvårdsavtalet innebär att fler patienter har behov av kvalificerad vård. En viktig del i arbetet är att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren och att ha kontakt med anhöriga. Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt i samarbete med övrig vårdpersonal. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring patienten för att få en god helhetssyn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom vård av äldre är meriterande.
Vi ser gärna att du har vana av IT-baserade journalsystem och förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Som person har du förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Din förmåga att delegera och fatta tydliga beslut kommer väl till pass i arbetet liksom din goda initiativförmåga.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-09-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-82
Kontaktperson Adrian Bringsfjäll
Enhetschef
0724-678212, adrian.bringsfjall@kristianstad.se
Kontaktperson Anette Florin
Enhetschef
044-135808 anette.florin@kristianstad.se
Facklig företrädare Vårdförbundet
0771-420 420
Sista ansökningsdag 2021-09-30