Undersköterska, hemtjänsten Tollarp

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

HTJ Tollarp utför beviljad hemtjänst och delegerad hemsjukvård i Linderöd, Rickarum och vissa delat av Tollarp. Gruppen består av ca 20 undersköterskor och vårdbiträden som arbetar enligt schema, både dag, kväll och helg.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med omsorg och service i ordinärt boende utifrån kundens behov samt delegerad hemsjukvård. I arbetet ingår även att vara kontaktman. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring kunden för att få en god helhetssyn. Vi arbetar med TimeCare planering, ett schemaverktyg där personal lägger sina scheman. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Arbetslivserfarenhet från hemtjänst, vård och omsorg eller annan arbetslivserfarenhet är meriterande. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du flexibel, serviceinriktad och har ett stort mått av tålamod. Du är empatisk, inläsande och har ett professionellt bemötande gentemot kunder, närstående och kollegor. Det dagliga arbetet planerar och strukturerar du självständigt och i samarbete med kollegor och kund-/er. Vidare har du förmåga att respektera fattade beslut och bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-09-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 4
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-78
Kontaktperson Faith Massaque
Enhetschef
faith.massaque@kristianstad.se
Facklig företrädare Kommunal sektion Kristianstad
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2021-09-30