Lokalvårdare, Gemensam Service

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare ansvarar du självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomför du under dagtid, ofta med start kl.06.00. Du arbetar på förskolor, skolor och övriga verksamheter i kommunen, för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kan arbeta ensam eller i ett arbetslag beroende på hur verksamheten ser ut. Du har daglig kontakt med elever, kunder, personal med flera som vistas i de lokaler som du städar.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har lokalvårdsutbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet som lokalvårdare eller liknade. Har du kunskap om städutrustning och vätskor som används inom lokalvården är det meriterande. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper och kunna använda mejl och mobiltelefon.

Du som söker behöver behärska svenska i tal och skrift för att kunna läsa och följa arbetsinstruktioner samt kommunicera med elever, kunder, personal m fl.

Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till våra förskolor och skolor runt om i kommunen. Som person behöver du vara noggrann och ha ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en känsla för service.

När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor. Från den 1 januari 2021 finns också all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun. Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-08-16

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Timavlönad
Antal sökande 10
Tillträde Sysselsättningsgrad kan variera. Vi anställer löpande.
Löneform Timlön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-53
Kontaktperson Cecilia Bergqvist
Bemanningssamordnare V. 27 och v 32-33
0724-67 87 74
Kontaktperson Katarzyna Krzeminska-Czapla
V. 28-29
0738-53 26 45
Kontaktperson Monica Lindén
V30-31
0728-85 78 02
Facklig företrädare Anneli Stigsson
Kommunal
044-13 52 43
Sista ansökningsdag 2021-08-16