Vaktmästare, Internservice

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Internserviceenheten är en del av kommunledningskontoret och utför servicetjänster åt ca 1100 medarbetare i Rådhus Skåne och Östra kommunhuset. Vi arbetar enligt FM-konceptet med att ge kärnverksamheterna i Rådhus Skåne och Östra kommunhuset en funktionell, kostnadseffektiv, säker och trivsam arbetsmiljö. Vi vill skapa mervärde för våra kunder genom effektiva och professionella servicelösningar.

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare är du Internserviceenhetens ansikte utåt mot kund. I dina arbetsuppgifter ingår att vara ansvarig för posthantering och varierande arbetsuppgifter såsom konferensstöd, omflyttningar, teknikstöd. Arbetet innehåller även till stor del administrativa arbetsuppgifter som att hantera faktureringsunderlag avvikelser, förbättringsförslag samt beställningar av varierande slag såsom möbler, kuvert och förbrukningsmaterial. Du ansvarar och utför tillsammans med dina kollegor olika uppdrag som initieras av internservicechefen. I arbetet förekommer tunga lyft.

Kvalifikationer

Som vaktmästare kan det vara ett högt tempo med snabba växlingar i arbetet, därför är samarbete och utbyte av kunskaper och erfarenheter en viktig del av arbetet. Som en viktig kugge i vår arbetsgrupp söker vi dig med servicekänsla och flexibilitet. Vi ser också att du är ordningsam och har mycket god förmåga att skapa bra relationer både internt i arbetsgruppen och utåt mot kunderna.

Du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, trivs med att arbeta strukturerat och ser möjligheter i stället för problem. Du är bra på att självständigt hitta lösningar på situationer som uppstår och tar initiativ till förbättringar och effektiviseringar inom det egna arbetsområdet. För att lyckas i rollen är du en lagspelare då vi som arbetsgrupp hjälper varandra för att ge bästa service.

Du som söker har en gymnasieutbildning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har tidigare arbetat inom servicesektorn, gärna där liknande vaktmästeriuppgifter förekommit.

Det är nödvändigt med god datorkunskap och behärskande av svenska i tal och skrift. I tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor samt all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-07-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-50
Kontaktperson Håkan Nilsson
Enhetschef
0738-53 24 85
Facklig företrädare Anders Rooth
Vision
0728-85 77 89
Sista ansökningsdag 2021-07-31