Ekonomibiträden, Sånnaskolan

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

GS Måltid ansvarar för matlagning till vård- och omsorgsboende och matdistribution till enskilda hushåll samt till förskolor och skolor. Verksamheten består av 230 medarbetare uppdelade på 80 kök inom Kristianstads kommun.

Våra 80 kök lagar tillsammans bland annat 14 000 lunchportioner varje dag. Vi är stolta över vår yrkesroll och vårt hantverk. Genom att ha fler ekologiska produkter, säsongsanpassa menyerna, öka andelen grönt och minska på svinnet arbetar vi för ett mer hållbart samhälle. Vi är 69 KRAV-certifierade kök på förskolor, skolor och äldreboenden och vi arbetar för att bli fler. Med hållbar utveckling som ledstjärna arbetar vi för lustfyllda måltider med maten i centrum!

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som ekonomibiträde på Sånnaskolan kommer du att vara behjälplig med arbetat av kvalificerad matlagning. I arbetet ingår även att på ett säkert sätt kunna tillaga och hantera specialkoster och menyer till våra matgäster med behov av anpassad matsedel. Du bidrar till planeringen och organiseringen av det dagliga arbetet i köket med dina kolleger. Vidare ingår traditionella arbetsuppgifter som förekommer i kök så som egenkontroll, beställningar, fakturahantering, diskning, städning med mera.

Våra matgäster finns inom förskolor, skolor och inom äldreomsorgen. Och du kommer att ha daglig kontakt med pedagoger, föräldrar, kollegor med flera då du förväntas vara en god ambassadör för GS Måltids verksamhet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning från restaurang- och livsmedelsprogrammet eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i produktionskök och har erfarenhet av beställningar och fakturahantering. Vi vill att du har goda kunskaper om livsmedelshygien och egenkontroll men även god kunskap om specialkostmatlagning. Kunskap och erfarenhet i kostdataprogram är meriterande. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad, positiv, har driv och engagemang. Att kunna bidra med det lilla extra både till arbetskollegor och gäster är viktigt för dig.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor samt all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-07-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 2
Tillträde Tillträde 2021-08-18
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-49
Kontaktperson Lena Larsen
Avdelningschef
044-13 68 06
Facklig företrädare Kommunal
kristianstad.skane@kommunal.se
Sista ansökningsdag 2021-07-31