Samordnare

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi en samordnare till intern service på Östra kommunhuset.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår leverans av servicetjänster enligt uppdrag i Östra kommunhuset, även vissa serviceuppdrag kan förekomma i Rådhus Skåne. I din roll som samordnare kommer du att leda husrådsmöten och arbetsmiljögenomgångar. Säkerhetsarbete inom hot & våld, systematiskt brandskyddsarbete kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Din roll kommer också att innebära inköp av produkter av olika slag, leverantörskontakter, avtalsuppföljning och fakturahantering. Visst ansvar bemanning och verksamhetsutveckling ingår.

Du kommer att ha stora möjligheter att tillsammans med övriga medarbetare inom Internserviceenheten påverka våra serviceuppdrag enligt våra kunders önskemål.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning och det är meriterande om du även har utbildning inom Facility management eller likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från arbete med operativ och strategisk Facility management samt arbete i en serviceorganisation. Tjänsten kräver också B-körkort.

Vi ser gärna att du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt liksom samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Förmåga att lyssna, visa empati och respekt är meriterande. Du har en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt. Du har lätt för att fokusera på kundens behov och uppnå god kundtillfredsställelse.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor samt all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer. Du kan också lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-07-30

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Antal sökande 1
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-46
Kontaktperson Håkan Nilsson
Enhetschef
0738-53 24 85
Facklig företrädare Anders Rooth
Vision
0728-85 77 89
Sista ansökningsdag 2021-07-30