Undersköterska till Hjärtebacken 2

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi undersköterskor som får chans till att bli en del av omstarten på Hjärtebacken hus 2. Du får här möjlighet till att vara med och utveckla enheten.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Professionell förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum. I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.

Kvalifikationer

Du har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och vi ser gärna att du har utbildning i psykiatri eller kring demenssjukdomar. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom vård och omsorg och av arbete med personer demenssjukdomar är det meriterande.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Du har förmåga att hitta kreativa lösningar, kan motivera och entusiasmera samt har ett professionellt bemötande mot alla dem du möter i ditt arbete. Vidare har du förmåga att självständigt planera och strukturera arbetet utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du har förmåga att respektera fattade beslut. Vi ser att du är noggrann, engagerad och ansvarstagande i det arbete du utför.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och vi kallar kontinuerligt sökande till intervju. Anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2021-05-31.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-05-31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-34
Kontaktperson Charlotte Karlsson
Enhetschef
044-134850 charlotte.karlsson@kristianstad.se
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2021-05-31