Undersköterska till Lanternan

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Lanternan ligger naturskönt nära till havet och med promenadavstånd till centrum i Åhus. Lanternas vård- och omsorgsboende för kunder med kognitiv sjukdom består av 34 lägenheter i markplan uppdelade på fyra enheter.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som undersköterska på Lanternan innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att hjälpa till att göra vardagen meningsfull för våra kunder. Ett professionellt förhållningsätt och ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt efter kundfokus, där vi hela tiden har kundernas behov och önskemål i centrum. I arbetet ingår att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden. Du erbjuds ett omväxlande arbete med omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab personal.

Kvalifikationer

Du har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och vi ser gärna att du har utbildning i kognitiv sjukdom. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet inom vård och omsorg, av arbete med personer med kognitiv sjukdom eller har arbetslivserfarenhet i övrigt är det meriterande.

Vi söker dig som främjar en god arbetsmiljö och finner lösningar i vardagen. Du har ett professionellt bemötande gentemot kunder, närstående och kollegor. Du kan självständigt planera och strukturera arbetet. Det är viktigt att du respekterar fattade beslut samt bidrar till verksamhetens utveckling och en god arbetsmiljö.

Övrigt

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-04-18

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde 2021-06-01
2021-06-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2021-33
Kontaktperson Irene Kindgren
Enhetschef
044-13 47 86
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2021-04-18