Projektledare, bygg

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Inom C4 Tekniks projektenhet får du vara med om en stimulerande investeringsfas som vi just nu är mitt uppe i med flertalet nybyggen av såväl skolor, förskolor och badhus. På enheten arbetar idag 14 medarbetare.
Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är framförallt att planera och genomföra renovering, om- och tillbyggnation samt nybyggnation med stort fokus avseende kvalitet, tidplanering och ekonomi. Du ansvarar för hela processen från förslag till färdigt projekt. I uppgifterna ingår upphandling enligt LOU, planering, projekterings- och byggledning. Du planerar byggprojekten tillsammans med berörd verksamhet och fastighetsförvaltare. Under projektets gång hanterar du löpande information och samordning med den personal som bedriver verksamhet på berörd fastighet. Även arbete med våra digitala underhållsplaner för planering av kommande arbete och uppdatering efter slutförda uppdrag ingår i tjänsten.

Du kommer att tillhöra projektenheten som idag består av ett team av projektledare för bygg, el, energi, VVS, styr, mark och CAD-samordnare.Kvalifikationer

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning från högskola, gymnasium, YH eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Utbildning inom entreprenadjuridik, PBL, AMA hus, BBR, BAS-P är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av arbete i projektform mot fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kunskaper i AutoCad är önskvärt.

I arbetet förekommer avtalstecknande med konsulter och entreprenörer vilket kräver god skriftlig förmåga i svenska språket samt engelska motsvarande gymnasienivå.

Du är en engagerad person som självständigt och under eget ansvar arbetar med flera samtidigt pågående projekt. Som projektledare har du lätt för att samarbeta och tycker om att bygga relationer, både internt och externt. Du är strukturerad, ekonomiskt sinnad, har en hög känsla för service och besitter god lyhördhet inför projektens alla intressenter. Tjänsten kräver B-körkort för manuell växellåda.

Du kommer erbjudas goda möjligheter till individuell utveckling för att komplettera din bakgrund för att få den kompetens som vi eftersträvar hos våra byggprojektledare.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och kommer att kalla intressanta sökande till intervju efter hand. Anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidatÖvrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-04-27

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde 2021-06-01 alternativt enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2021-21
Kontaktperson Anders Johansson
Enhetschef
0733135757
Facklig företrädare Bengt Johnsson
SACO
0728-858107
Sista ansökningsdag 2021-04-27