Fastighetsreparatör

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Till vår avdelning Drift och förvaltningsenheten där vi ansvarar för förvaltning av mark och byggnader, både egna och inhyrda objekt söker vi dig som vill arbeta som fastighetsreparatör.

Vi har kunden i fokus och arbetar för optimal energianvändning och fastighetsdrift. Till stöd i vårt dagliga arbete har vi bland annat ett övergripande styrsystem där vi knyter ihop driften i våra fastigheter.

Vi går en spännande framtid till mötes där vi både renoverar befintliga byggnader, installerar ny teknik samt bygger mycket nya fastigheter och anläggningar. Tjänsten är placerad i Södra teamet som utgår från Kristianstad, där vi är ett trevligt gäng på 19 personer.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som fastighetsreparatör ansvarar du för drift och underhåll av fastigheter inom Kristianstads kommun där problemlösning är en del av vardagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn och skötsel av tekniska installationer som t ex pellets/oljepannor, ventilation, vvs, el, passage, brandlarm, byggteknik, styr och regler samt kylanläggningar. I arbetet ingår även medverkan vid myndighetsbesiktning samt allmän fastighetsskötsel och verksamhetsservice. Deltagande i mindre projekt förekommer. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning på gymnasienivå eller av arbetsgivaren ansedd likvärdig kompetens. Har du specialkunskaper inom el, vvs, ventilation, styr eller kyla är det meriterande. Du behöver ha arbetat i minst två år som fastighetsreparatör eller har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.

Kunskaper inom IT och datorprogramkunskap är ett krav och det är en fördel om du har jobbat med datoranslutna fastighetssystem. Givetvis behärskar du svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du även kan läsa och förstå instruktioner på engelska. Du som söker har B-körkort för att smidigt kunna ta dig runt i kommunen.

För att lyckas hos oss behöver du förmåga att skapa goda relationer med kunder och arbetskamrater. Vana att jobba såväl självständigt som i grupp är en förutsättning för arbetet. Som person är du lösningsfokuserad, flexibel, teknikintresserad med en vilja att utvecklas.

Övrigt

Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-05-02

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2021-15
Kontaktperson Peter Broberg
Driftledare
0768-827413 peter.broberg@kristianstad.se
Sista ansökningsdag 2021-05-02