Badvärd, sommarjobb

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Tivolibadets målsättning är att alltid ligga i framkant när det gäller utveckling av badverksamheten. Vi vill erbjuda våra kunder en badanläggning med hög kvalité och säkerhet och ser personalen som vår viktigaste resurs. Vi tror på ett öppet arbetsklimat där kreativa idéer välkomnas och hög ansvarskänsla främjas. Nu söker vi dig som vill jobba som badvärd sommaren 2021!

Arbetsuppgifter

I sommar behöver vi duktiga medarbetare till Tivolibadet samt kommunens friluftsbad i Vä, Arkelstorp, Tollarp, Degeberga, Huaröd och Åhus. Som badvärd hos oss kan ditt arbete förläggas på flera utav dessa bad. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du tillsammans med dina kollegor ges stor frihet att göra badupplevelsen för våra badgäster den bästa möjliga. Du visar engagemang i din yrkesroll och har förståelse för hur din insatts påverkar kundernas helhetsintryck. Fokus ligger på service till våra badgäster, bevakning, lokalvård.

Kvalifikationer

Du som söker behöver vara simkunnig och vi vill gärna att du har utbildning och erfarenhet inom bad, service eller barn och ungdom. Vidare behöver du kunna kommunicera väl på svenska och det är en fördel om du är flerspråkig.

Som badvärd är det viktigt att du är social. Du har lätt att prata med människor och är inte rädd för att bemöta folk i olika situationer. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och jobba lösningsorienterat. Du gillar att arbeta under stor frihet men samtidigt känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, framförallt att upprätthålla en trevlig miljö på ett säkert bad. Under sommaren vill du jobba mycket och är flexibel.

Om du erbjuds anställning ska utdrag ur rikspolisens belastningsregister uppvisas enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll för arbete som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn.

Övrigt

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens satsningar vad gäller bland annat bibliotek, bad- och idrottsanläggningar, Kristianstads teater, Kulturhuset Barbacka, Kulturkvarteret, fritidsgårdar och föreningsbidrag. Vi arbetar över ett brett fält och är för närvarande cirka 100 medarbetare inom verksamheterna.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-03-12

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Timavlönad
Tillträde 2021-06-19
Löneform Timlön
Ort Kristianstad
Referensnummer KOF-2021-1
Kontaktperson Åsa Jansson
Arbetsledare, Badverksamhet
044-13 56 91
Facklig företrädare Kommunal
010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2021-03-12