Sommarvikarie Kock/Ekonomibiträde

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Om arbetsplatsen

Kostenheten ansvarar för matlagning till vård- och omsorgsboende och matdistribution till enskilda hushållsamt till skolor och förskolor. Verksamheten består av 230 medarbetare uppdelade på 80 kök inom Kristianstads kommun. Våra 80 kök lagar tillsammans bland annat 14 000 lunchportioner varje dag.

Arbetsuppgifter

Som sommaranställd hos oss kommer du att få utföra matlagning, diskning/städning, servering, tillagning av specialkost, packning, beställning, egenkontroll och att hämta uppgifter i kostprogrammet Mashie samt andra förekommande uppgifter i ett kök.
Hos oss arbetar du dagtid, helgarbete är en del av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänt restaurang- och livsmedelsprogram eller annan likvärdig utbildning. Du har kunskap om specialkoster och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök. Kunskap och erfarenhet av kostdataprogram är meriterande liksom erfarenhet av beställningar och fakturahantering. Eftersom det ingår beställningar och kommunikation i arbetet behöver du ha datorvana och behärska svenska i tal och skrift. Det är meriterande med körkort och gärna tillgång till bil då det saknas bussförbindelser på helg till vissa kök.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad, positiv, har driv och engagemang. Att kunna bidra med det lilla extra både till arbetskollegor och gäster är viktigt för dig.

Som anställd vid kostenheten ska du kunna arbeta på flera olika enheter.
Eftersom vi har viss verksamhet som även är kopplade till barnomsorg kommer du att få visa upp ett belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen om du erbjuds anställning.

Övrigt

Kommunledningskontoret leder, samordnar, följer upp och utvecklar kommunens verksamhet utifrån en helhetssyn. Här finns verksamheter som ekonomi, HR, IT, medborgarcenter och strategiska frågor. Från den 1 januari 2021 finns också all gemensam service med lokalvårds-, måltids- och transportverksamheter i förvaltningen. Kommunledningskontorets arbete ska bidra till en positiv utveckling för alla som bor, arbetar, driver företag, studerar eller besöker vår kommun . Kommunstyrelsen ger ramarna och direktiven.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Sista ansökningsdag är 2021-05-31

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt kalla intressanta sökande till intervju. Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Kristianstad
Referensnummer KLK-2021-5
Kontaktperson Peter Nilsson
Enhetschef
044-13 26 20
Kontaktperson Sara Martinsson
Enhetschef
044-13 26 30
Kontaktperson Cecilia Bergvist
GS Bemanning
0724-67 87 74
Facklig företrädare Conny Bodén
Kommunal
0733-13 53 08
Sista ansökningsdag 2021-05-31