Omvårdnadspersonal


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra funktionsområden, hemtjänst, vård- och omsorgsboende, funktionsstöd och hälso- och sjukvård. Funktionsstöd innefattar boende inom LSS, daglig verksamhet och personlig assistans samt stöd till psykiskt funktionsnedsatta via boendestöd och boende inom socialpsykiatrin. Vi arbetar även förebyggande genom våra Mötesplatser.

Du kan höra en av våra vikarier berätta om sitt jobb hos oss på Youtube "Linn sommarjobbar inom omsorgen"

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom omsorgsförvaltningens verksamheter. När du arbetar som vikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet, men generellt innebär arbetet omvårdnadsarbete utifrån kundens behov och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av omvårdnadsarbete. Inom funktionsstöd söker vi även dig med barn- och fritidsutbildning samt vissa assistansutbildningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet. Du har ett intresse av att arbeta med människor och bör vara 18 år. Vidare har du ett bra bemötande, är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete. Eftersom dokumentation och kommunikation är en viktig del av vårt arbete har du datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda.

Anställningsvillkor

Vi behöver vikarier som rycker in vid tillfälliga behov i omsorgsförvaltningen. Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Arbetstid dag, kväll och/eller natt både vardagar och helger. Som anställd ska du kunna arbeta på flera olika enheter inom äldreomsorgen eller funktionsstöd.

Vi rekryterar löpande efter verksamheternas behov och hör endast av oss till dem som är aktuella under denna period. Om du inte hör något från oss är du välkommen att söka vid nästa annonsering. Annonsen visas till och med 2020-12-15.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Rekrytering.oms@kristianstad.se alternativt 044-13 22 13 och 044-13 22 03 för äldreomsorgen samt 044-13 69 02 för funktionsstöd. Detta gäller även vid byte av telefonnummer, e-postadress eller annan kontaktuppgift. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2020/479
Kontakt Pernilla Hall, 044-13 22 03
Paul Nilsson, 044-13 69 02
Heidi Thorvaldsen, 044-13 22 13
Facklig företrädare Kommunal, 010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2020-12-15