Behandlingsassistent


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Möt framtiden med oss i arbete och välfärdsförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för individ- och familjeomsorgen och vissa arbetsmarknads- och utbildningsinsatser i kommunen. Vi har ett samlat ansvar för att förebygga och motarbeta utanförskap och stödja medborgaren till ökad självständighet.

Boendebasen är ett korttidsboende för vuxna med alkohol/drogberoende. Vårt arbete bygger på stöd och motivation som anpassas individuellt. Boendebasen är bemannat dygnet runt med sovande natt. Vi arbetar alltid minst två personer.

 

Arbetsuppgifter

Som timvikarie på Boendebasen, är du en viktig länk till att det dagliga arbetet ska kunna fortgå utan störningar vid ordinarie personals ledighet. Dina arbetsuppgifter är varierande och utgår ifrån verksamhetens planering och beslut. Arbetet innebär att vara nära klienterna, motivera, ge trygghet, stabilitet och struktur i vardagen. I arbetet ingår det att ta drogtester och att stötta och hjälpa till med vardagliga sysslor som tex matlagning, städning och hygien.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker är utbildad behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller studerar till någon av utbildningarna. Det är meriterande om du har erfarenhet av målgruppen (vuxna med alkohol/drogberoende). För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och B-körkort. Du har en positiv människosyn och trivs med att bygga relationer och vara en förebild. Du är trygg och stabil med god problemlösningsförmåga. Vidare är du flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. 

 

Anställningsvillkor

Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Tillträde sker snarast och placering är Kristianstad.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Kickan Olsson på telefonnummer 044-13 49 50.

Sista ansökningsdag är 2020-10-11. I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval vilket innebär att vi kontinuerligt kallar intressanta sökande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Kristianstad
Referensnummer AOV-2020/472
Kontakt Kickan Olsson, enhetschef, 044-13 49 50
Sista ansökningsdag 2020-10-11