Anläggningsarbetare, rör


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Vi på Tekniska förvaltningen/Anläggning ansvarar för att utveckla, underhålla och driftsätta kommunens infrastruktur i form av grönytor, trafik, gator, torg, natur och skyddsvallar samt VA-försörjningen. Vi söker nu två anläggningsarbetare till vår anläggningsavdelning där vi tillsammans arbetar som ett team och utvecklas. Vårt huvudfokus är rörarbeten i hela kommunen. Hos oss finns bra utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare medverkar du och tar ansvar för anläggningsarbeten inom kommunens gatu- och rörnätsavdelning. Arbete med underhåll och nyanläggningar av vatten och avloppsledningar är huvudsysslan. I arbetsuppgifterna kan även uppdrag som gränsar till ditt yrkesområde förekomma som till exempel snöröjning, gatustädning eller assistans av spolbilen. Beredskapstjänst ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning och vi ser gärna att du gått någon utbildning inom bygg/anläggning. För att lyckas i tjänsten som anläggningsarbetare har du erfarenhet av arbete inom rör- och anläggningsarbeten. Har du vana av att svetsa vattenrör är det meriterande.

För tjänsten krävs datorvana, gärna i Microsoftprogram. Du har goda kunskaper i svenska och innehar ett B-körkort för att kunna ta dig runt i kommunen. Det är meriterande med C-körkort.

Du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande för tilldelade arbetsuppgifter.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder 2 tillsvidareanställningar på heltid med start snarast.

Har du frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta servicechef Göran Roxhav på telefon 044-13 29 89.

I den här rekryteringen har vi valt att använda oss av löpande rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag 2020-09-01.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2020/410
Kontakt Göran Roxhav, 044-13 29 89
Facklig företrädare Jens Svensson, Kommunal, 0733-17 19 26
Sista ansökningsdag 2020-09-01