Lokalvårdare, bemanningsenheten


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Genom att arbeta som lokalvårdare inom Bemanningsenheten har du en unik möjlighet att skaffa dig en bred erfarenhet inom yrket. Du arbetar som lokalvårdare inom Kristianstad kommuns verksamhetsområden för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro. Du kommer att ha ett intressant, roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att arbeta inom flera olika verksamheter.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare ansvarar du självständigt för daglig städning, storstädning och specialstädning enligt kommunens städinstruktion. Arbetet genomför du under dagtid. Du arbetar på förskolor skolor och övriga verksamheter i kommunen, för att täcka upp under ordinarie personals frånvaro.

Kvalifikationer

Du som söker behöver behärska svenska i tal och skrift för kunna att läsa och följa arbetsinstruktioner. Vi ser gärna att du har lokalvårdsutbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet som lokalvårdare eller liknade. Har du kunskap om städutrustning och vätskor som används inom lokalvården är det meriterande. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till våra förskolor och skolor runt om i kommunen. Som person behöver du vara noggrann och ha ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har en känsla för service.

Anställningsvillkor

Du bokas in när det behövs extra personal i kommunens förskolor, fritidshem och skolor. Placering är i hela Kristianstads kommun. Du kommer att bli visstidsanställd intermittent, vilket innebär att varje enskilt arbetstillfälle är ett nytt anställningsförhållande. Bokningar kommer att kunna ske från en dag upp till sex månader vid olika tillfällen.

När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Johansson Giljarås, arbetsledare via mejl maria.johanssongiljaras@kristianstad.se

Sista ansökningsdag är 2020-10-31

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Kristianstad
Referensnummer BUF-2020/383
Kontakt Maria Johansson Giljarås, arbetsledare, maria.johanssongiljaras@kristianstad.se
Facklig företrädare Kommunal, kristianstad.skane@kommunal.se, 010 442 79 57
Sista ansökningsdag 2020-10-31