Undersköterska, Skogåsa


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Sveriges bästa vård- och omsorgsboende finns i Kristianstads kommun!
Tätörtsvägen i Åhus är Sveriges bästa äldreboende enligt Socialstyrelsens öppna jämförelser. Socialstyrelsens kvalitetsundersökning genomförs varje år och i fjol fanns Tätörtsvägen med på tredje plats. Nu har vi tagit klivet högst upp.

Vård- och omsorgsboendet Skogåsa ligger i Everöd utanför Kristianstad. Boendet har 24 kunder fördelat på två plan med 24 medarbetare. Skogåsa är beläget på landet med fina utemiljöer som används mycket under sommarhalvåret. Personalen på Skogåsa är ansvarstagande, flexibla, har ett gott bemötande med stort kundfokus.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Omsorg och service på vård- och omsorgsboende utifrån kundens behov samt delegerad hälso-och sjukvård. I rollen ingår att vara kontaktman samt inneha ett eller flera ansvarsområden. Arbetet passar dig som tycker om att arbeta i team på ett strukturerat sätt, men som ändå tar eget ansvar och bidrar med din kunskap. Arbetet är givande genom utbytet med kunderna och glädjen i att göra skillnad för dem.

Kvalifikationer

För tillsvidareanställningen söker vi dig som har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, gärna med inriktning på demensvård. Till vikariatet ser vi gärna att du har godkänt omvårdnadsprogram eller annan likvärdig utbildning alternativt erfarenhet av omsorgsarbete.

Du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och det är meriterande om du har arbetat på vårdboende samt om du har utbildning i demenssjukdomar. Eftersom kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna behöver du ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och som kan ställa om utifrån ändrade förutsättningar. Du är professionell och har ett gott bemötande. Vidare är du lösningsfokuserad och har en positiv inställning - ser möjligheter.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start snarast enligt överenskommelse och ett vikariat på heltid med start snarast enligt överenskommelse och med varaktighet till och med 2021-08-31. Båda med placering på Skogåsa.

Har du några frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta enhetschef Ofelia Sahlborg Arroyo på telefon 044-13 42 30.

Sista ansökningsdag i denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och vi kallar kontinuerligt sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, då anställning kan ske innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat. Annonsen visas längst till och med 2020-07-06.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2020/379
Kontakt Ofelia Sahlborg Arroyo, enhetschef , 044-13 42 38
Facklig företrädare Madeleine Ehnevid, Kommunal, 044-13 42 38
Sista ansökningsdag 2020-07-06