Fastighetsreparatör


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Till vår avdelning Drift och förvaltningsenheten där vi ansvarar för förvaltning av mark och byggnader, både egna och inhyrda objekt söker vi dig som vill arbeta som fastighetsreparatör. Vi har kunden i fokus och arbetar för optimal energianvändning och fastighetsdrift. Till stöd i vårt dagliga arbete har vi bland annat ett övergripande styrsystem där vi knyter ihop driften i våra fastigheter.

Vi går en spännande framtid till mötes där vi både renoverar befintliga byggnader, installerar ny teknik samt bygger mycket nya fastigheter och anläggningar. Tjänsten är placerad i Norra teamet (Norra 1) där vi är ett trevligt gäng på 10 personer med utgångsplats i Kristianstad. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som fastighetsreparatör ansvarar du för drift och underhåll av fastigheter inom Kristianstads kommun där problemlösning är en del av vardagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn och skötsel av tekniska installationer som till exempel pellets/oljepannor, ventilation, vvs, el, passage, brandlarm, byggteknik, styr och regler samt kylanläggningar. I arbetet ingår även medverkan vid myndighetsbesiktning samt allmän fastighetsskötsel och verksamhetsservice. Deltagande i mindre projekt förekommer. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå inom fastighetsteknik eller har kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du specialkunskaper inom el, vvs, ventilation, styr- och regler eller kyla är det meriterande. Vi vill att du har arbetat i minst två år som fastighetsreparatör eller har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Givetvis har IT- och datorprogramkunskap och det är en fördel om du har jobbat med datoranslutna fastighetssystem. Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då kommunikation och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Det är meriterande om du kan läsa och förstå text på engelska. Du som söker till oss har B-körkort för att smidigt kunna ta dig runt inom kommunen.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du kan skapa goda relationer med kunder och arbetskamrater. Men även att du är van att jobba såväl självständigt som i grupp är ett krav liksom att du är lösningsfokuserad, flexibel, teknikintresserad och med en vilja att utvecklas. 


Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. När du blir erbjuden anställning behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.  

Har du frågor är du välkommen att kontakta Bo Dicksson, driftchef på telefon 0728-85 79 69.

Sista ansökningsdag är 2020-08-16.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2020/354
Kontakt Bo Dicksson, driftschef, 0728-85 79 69
Facklig företrädare Kommunal, 010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2020-08-16