Musiklärare i cello och piano, Musikskolan


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden!

Kommunala Musikskolan i Kristianstad har ett brett utbud att erbjuda kommunens elever både vad gäller ämneskurser men även ensembler av olika karaktär, exempelvis musikal för olika åldersgrupper, Suzukiflöjt, harpa, rockgrupper, elev/lärarorkester, gitarrensembler på olika nivåer, stråkensembler och blandade ensembler med mera. Arbetsplatsen präglas av systematiskt kvalitetsarbete vilket skapar delaktighet till ett kollektivt utvecklande av verksamheten.
 
Nyfiken? Läs mer om oss på www.kristianstad.se.

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss i Musikskolan kommer du ha ämnesundervisning i cello som huvudinstrument och piano som biinstrument men även ensemble. Dessutom kan undervisning på estetiska programmet bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har musikhögskoleexamen eller motsvarande med inriktning mot cello som huvudinstrument och piano som biinstrument. Du har tidigare erfarenhet av undervisning i instrumenten ovan. Erfarenhet av undervisning i musikproduktion och/eller inspelning är meriterande. Det är en fördel om du också har erfarenhet av undervisning i kontrabas och elbas.

Du har goda pedagogiska kunskaper och förmåga att anpassa undervisningen efter varje elev och dess förmåga. Givetvis har du förmåga att leda och stimulera eleverna i deras utveckling. Du är en initiativtagande person med förmåga att analysera och följa upp lärande situationer. Att kunna skapa goda relationer och samarbeta krävs i rollen liksom förmåga till kontakt med vårdnadshavare av både informativ och social karaktär.

Vi ser gärna att du som söker till oss har B-körkort för att smidigt kunna ta dig runt inom Kristianstads kommun.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 2020-08-12. Undervisningsprov vid anställningsintervju kan förekomma. När du erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Hiller, rektor på 0733-13 65 08.

Sista ansökningsdag är 2020-06-02.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer BUF-2020/275
Kontakt Andreas Hiller, rektor, 0733-13 65 08
Facklig företrädare Fredrik Persson Werneskog, Lärarförbundet, 0738-53 28 32
Sista ansökningsdag 2020-06-02