Projektör VA och Projektör Gata/Mark


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Vill du jobba med stora infrastrukturprojekt i en expansiv kommun? Vi är en specialistavdelning som har många spännande byggprojekt på gång och söker dig som vill vara med och utveckla kommande generationers Kristianstad.

Vi på anläggningsavdelningens specialistenhet välkomnar dig till Rådhuset i Kristianstad, där vår arbetsplats befinner sig. Vårt öppna kontorslandskap bjuder in till samarbete mellan projektledare, projektörer och specialister. I denna projektorienterade miljö skapar vi förutsättningar för kommande generationers Kristianstad. Vi tar spetsen i de stora infrastrukturprojekten.

Arbetsuppgifter

Vi söker 1st projektör VA samt 1st projektör Gata/Mark.
Som projektör är dina främsta arbetsuppgifter att leda, styra och samordna samtliga aktörers arbete under projekteringen. Du leder arbetet över projekteringens samtliga faser; planering, avtal och bygghandlingar. Du projekterar och granskar/styr våra ramavtalsentreprenörer tillsammans med projektledaren. Våra uppdrag spänner över ett brett område.Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vana av att leda och samordna projekteringsarbete i anläggningsbranschen. En tidigare erfarenhet av byggprocessen krävs för att kunna hantera och hålla fokus på helheten som tidsramar och budget. Är du utbildad civilingenjör är det meriterande.

Som person är du analytisk och kreativ med en god kommunikativ förmåga. Då arbetet innebär många olika arbetsuppgifter ställer det krav på att du är strukturerad och kan hantera flera parallella processer. Dessutom kommer du samverka med olika aktörer, både internt och externt, vilket förutsätter att du har en mycket god samarbetsförmåga. Svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid med start enligt överenskommelse.

Kristianstads kommun har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till OnePartnerGroup senast den 31 januari 2020.

Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455–34 15 91.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer TEK-2019/825
Sista ansökningsdag 2020-01-31