Extrapersonal och semestervikarier till omsorgsförvaltningen


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Vi är just nu i stort behov av personal.
Äldreomsorgen och Funktionsstöd behöver dig! Skicka in din ansökan redan idag!

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra funktionsområden, hemtjänst, vård- och omsorgsboende, funktionsstöd och hälso- och sjukvård. Funktionsstöd innefattar boende inom LSS, daglig verksamhet och personlig assistans samt stöd till psykiskt funktionsnedsatta via boendestöd och boende inom socialpsykiatrin. Vi arbetar även förebyggande genom våra Mötesplatser.

Du kan höra en av våra vikarier berätta om sitt jobb hos oss i filmen Linn sommarjobbar inom omsorgen

Arbetsuppgifter

Vi är i stort behov av extrapersonal redan nu, både i äldreomsorgen och funktionsstöd. Vi söker även dig som kan arbeta som vikarie under juni, juli och augusti. Hos oss arbetar du dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger.

När du arbetar som vikarie varierar arbetsuppgifterna beroende på verksamhet. I ditt arbete ingår bland annat praktisk hjälp med personlig hygien och omsorg, stöd vid måltider, städ och tvätt. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete och många fantastiska möten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning och erfarenhet av omsorgsarbete. Inom funktionsstöd söker vi även dig med utbildning från barn- och fritidsprogrammet samt vissa assistansutbildningar.

Du har ett intresse av att arbeta med människor och behöver kunna arbeta nära våra kunder med till exempel personlig hygien. Du har ett bra bemötande, är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete. Eftersom dokumentation är en naturlig del av vår verksamhet är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. För arbete i hemtjänsten är det meriterande om du har B-körkort för manuell växellåda. Du som söker bör vara över 18 år.

Anställningsvillkor

Extrapersonal som rycker in vid behov innan sommaren och sommarpass under juni, juli, augusti enligt överenskommelse.

Vi arbetar med löpande urval och kommer kontinuerligt att kalla sökande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Om du blir erbjuden anställning inom barnverksamheten behöver du beställa och visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Rekrytering.oms@kristianstad.se alternativt 044-13 22 03 eller 044-13 22 13 för äldreomsorgen och 044-13 69 02 för funktionsstöd.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan. I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Löneform Timlön
Sysselsättningsgrad 8 veckor
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2019/747
Kontakt Äldreomsorgen, 044-13 22 03 eller 044-13 22 13
Funktionsstöd, 044-13 69 02
Facklig företrädare Kommunal, 010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2020-05-31