Sjuksköterska natt


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

Vill du göra skillnad för kommunens äldre? Se hit!

Vi erbjuder ett spännande arbete, fantastiska kolleger och verksamhet som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter och en spännande framtid. Vi värnar om varje medarbetares arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du konsultativt med medicinska bedömningar, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonalen. Du som sjuksköterska samordnar och planerar de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för den enskilde vårdtagaren samt sköter kontakten med anhöriga. Kunderna gör allt de själva kan för att bibehålla och om möjligt förbättra sina funktioner. Personalen motiverar, stimulerar och stödjer.

Du arbetar självständigt och i samarbete med övrig vårdpersonal. En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring patienten för att få en god helhetssyn. Bilkörning förekommer i tjänsten.

Att arbeta natt är ett självständigt arbete. På natten arbetar ni tre sjuksköterskor. Ni arbetar i både ordinärt boende, vård och omsorgsboende och korttidsboende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat natt, har erfarenhet och vidareutbildning inom vård av äldre. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i gällande lagstiftning. Eftersom dokumentation och kommunikation ingår i arbetet behöver du god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. B-körkort för manuell växellåda krävs.

I ditt arbete är du lösningsfokuserad och bra på att samarbeta. Du stressar inte upp dig utan kan hantera flera parallella processer och prioritera utifrån ändrade förutsättningar.

Anställningsvillkor

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Du utgår från Allögården men arbetar i hela Kristianstad kommun. Om du blir erbjuden anställning ska du uppvisa legitimation från socialstyrelsen och giltigt B-körkort.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Anne Kemppainen Nilsson på telefon 0733-13 62 20.

I denna rekrytering gör vi löpande urval, vilket innebär att vi löpande kallar till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista visningsdag av annonsen som är 2019-10-31. Välkommen med dina ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2019/637
Kontakt Anne Kemppainen Nilsson, 044-13 62 20
Facklig företrädare Vårdförbundet, 040-10 89 19
Sista ansökningsdag 2019-10-31