Elektriker styr- och reglerteknik


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Vill du vara med och bygga framtidens styrsystem inom Vatten och avlopp? Då är vi arbetsgivaren för dig!

Vi söker nu en elektriker till vår VA-avdelning med 50 medarbetare. Avdelningen ansvarar för kommunens vattenverk och avloppsanläggningar. I kommunen finns 20 vattenverk, 11 reningsverk, 134 spillvattenpumpstationer och 20 dagvattenpumpstationer.

Arbetsuppgifter

Som elektriker på VA-avdelningen arbetar du med förekommande el-arbeten på alla förekommande anläggningar som vi ansvarar för. Arbetet innebär även utfasning av äldre styrsystem till förmån för ABB XA 800. Arbetet utförs ofta i projekt och samordnas med andra åtgärder vilket gör att fokus på samarbete är viktigt i arbetet. Delegation av el-ansvar kan förekomma samt projektledning med budgetansvar. Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har elbehörighet och erfarenhet av ABB XA 800. Du har arbetat som elektriker. Har du dessutom erfarenhet och kunskap om PLC-programmering är det en merit. Arbetet kräver ofta att du kommunicerar internt och med externa konsulter. Därför är det viktigt att är bra på att samarbeta. Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Placering är på Kristianstads vattenverk.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta VA-chef Lars Svensson på 044-13 21 41 eller vattenverkschef Jan Bogdanowicz på 0733-13 51 64.

Sista ansökningsdag är 2018-08-31.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kristianstad
Referensnummer C4T-2019/589
Kontakt Lars Svensson, 044-13 21 41
Jan Bogdanowicz, 0733-13 51 64
Sista ansökningsdag 2019-08-31