Fastighetsförvaltare


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Tekniska nämnden ansvarar genom C4 Teknik för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten- och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Vi söker fastighetsförvaltare! Hos oss arbetar du i ett team med omväxlande arbetsuppgifter och stort eget ansvar. Du har stora möjligheter att själv styra över dina arbetsuppgifter och ansvarar för en egen del av kommunens fastighetsbestånd. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och innefattar både enskilt arbete och kontakt med kollegor, hyresgäster, fastighetsbolag, myndigheter och entreprenörer.

Har du ett stort engagemang och ett genuint intresse för att utveckla fastigheterna, då ska du söka jobbet. Hos oss strävar vi efter bred kunskap och god service till våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som fastighetsförvaltare har du underhålls- och budgetansvar för en del av fastighetsbeståndet, som sammanlagt består av ca 530 000 m² och ca 140 000 m² inhyrda lokaler. Du ingår i ett team med förvaltare och driftledare. I rollen ingår daglig kontakt med kollegor, hyresgäster, myndigheter och entreprenörer.

Du arbetar med verksamhetsutvecklande uppgifter, upprättar hyresavtal och löser fastighetsrelaterade problem. I arbetet ingår även att ansvara för underhållsplaner och genomföra planerat underhåll för att bibehålla eller utveckla fastigheternas funktion och värde.

I tjänsten ingår att förvalta bland annat Rådhus Skåne, Östra kommunhuset och inhyrda lokaler för främst kommunens verksamheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande som person och som kan arbeta självständigt och kan driva mindre projekt. Att på egen hand ta initiativ och ansvara för budget är egenskaper som vi efterfrågar. Självklart är du lyhörd och serviceinriktad till hyresgäster och deras behov. 

Du som söker är högskoleingenjör inom bygg eller fastighet och har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning eller annat arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du även har läst kurser på högskolenivå i juridik och/eller ekonomi.

Givetvis hanterar du Office-paketet och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift då kommunikation och dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i INCIT Expand, Hyperdoc och AutoCad. Du som söker till oss har B-körkort för att smidigt kunna ta dig runt inom Kristianstads kommun.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast enligt överenskommelse. Rådhus Skåne kommer vara din arbetsplats i direkt närhet till bussar och tåg.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Rheborg, enhetschef på telefon 0733-13 57 37.

Sista ansökningsdag är 2019-08-18.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kristianstad
Referensnummer C4T-2019/574
Kontakt Per Rheborg, 0733-13 57 37
Facklig företrädare Bengt Johnsson, SACO, 044-13 28 07
Sista ansökningsdag 2019-08-18