Kock till kostenheten


Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.


Kost- och restaurangenheten ansvarar för matlagning till vård- och omsorgsboende och matdistribution till enskilda hushåll, samt vissa skolor och förskolor. Verksamheten består av 75 medarbetare uppdelade på 10 kök inom Kristianstads kommun.
Vill du veta mer om omsorgsförvaltningen, maten och köken kan du läsa på kommunens webbsida www.kristianstad.se.

Kostenheten behöver dig! Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Du kommer, tillsammans med våra duktiga medarbetare, att ingå i ett arbetslag och utföra alla förekommande arbetsuppgifter i storkök, bland annat matlagning, packning, disk, beställning och egenkontroll. Vårt mål är nöjda kunder!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänt Restaurang- och livsmedelsprogram, Kockutbildning eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete i storkök samt kunskap och erfarenhet av specialkostmatlagning är meriterande liksom vana av arbete i kostdataprogram.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker dig som är självständig i ditt sätt att arbeta, har lätt för att samarbeta, är ansvarsfull, har ett professionellt bemötande och har förmåga att vara lyhörd. Eftersom det i arbetet ingår beställning och kommunikation förutsätter vi att du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. För att arbeta inom storkök ska du ha fyllt 18 år.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder semestervikariat under juni, juli, augusti 2019. Arbetstid enligt överenskommen period med helgtjänstgöring.
Körkort och tillgång till bil är ett krav för vissa tjänster då det saknas bussförbindelser på helg till vissa kök.

Sista ansökningsdag
Vi arbetar med löpande med urval och kommer kontinuerligt kalla intressanta sökande till intervju. Vi vill att du söker snarast dock senast 2019-05-31.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunvor Jönsson, 1:e kock, 044-13 48 45.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Sysselsättningsgrad 4 v
Ort Kristianstad
Referensnummer OMS-2019/169
Kontakt Gunvor Jönsson, 1:e kock, 044-13 48 45
Facklig företrädare Kommunal, 010-442 79 57
Sista ansökningsdag 2019-05-31