The Phantom Of The Opera

Uppdaterad:den 16 mars 2023 11:05

Emil Sigfridsson presenterar stolt musikalen The Phantom Of The Opera. Missa inte detta på Kristianstad Teater. Musikalen kommer att spelas på svenska med Lars Sjöbergs översättning. OBS!! FULLBOKAD

Var: Kristianstad Teater
När: Lördag 15 april 2023 kl. 19.00
Pris: 240 kr/medlem (ordinarie pris 455 kr).
Anmäl ert medlemmsnummer samt vem du vill sitta med till Karisma i kommentarsfältet i Cardskipper appen i samband med betalning som görs med stöd av swish.
Har du inte appen nerladdad så är det dags!
Anmälan/Betalning senast: 7 april 2023
Anmälan till aktiviten är bindande, men biljetten kan överlåtas till annan Karisma medlem om du får förhinder som i så fall meddelas till Karisma kansli. Det är dock inte möjligt att lämna sin plats till någon som inte är medlem i föreningen.
Blir du sjuk kan du, mot uppvisande av läkarintyg, få pengarna tillbaka.

Handlingen bygger på Gaston Leroux roman Le Fantôme de l'Opéra från 1910 och utspelar sig i det storslagna operahuset L’Opéra Garniei Paris. Phantom of the Opera är den klassiska kärlekshistorien mellan den vanställde Fantomen och den vackra sopranen Christine Daaé. Historien utvecklar sig till ett triangeldrama när Christines barndomsvän Raul också försöker vinna hennes hjärta.

Andrew Lloyd Webbers mästerverk har sedan premiären 1986 i London setts av över 130 miljoner människor och spelats i 27 länder över hela världen. Den spelas fortfarande i London och New York, och har mottagit flertalet utmärkelser och priser.

Webbers dramatiska och vackra musik har gjort The Phantom of the Opera till världens mest älskade musikaler med flertalet kända sånger som tex, The Phantom Of The Opera, The Music Of The Night, Think Of Me, All I Ask Of You, Angel Of Music, Wishing You Were Somehow Here Again, Masquerade mfl.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.