Medlem

För endast 75 kronor om året blir du medlem i Karismas personalförening. Medlemsåret löper mellan den 1 januari till och med den 31 december. Se villkor nedan.

Vem kan bli medlem?

Anställda, pensionärer (som haft sin sista anställning inom kommunen innan pension) och förtroendevalda i Kristianstads kommun och dess bolag (som ägs till minst 50 % av kommunen) erbjuds att bli medlemmar för endast 75 kronor per år.

Medlemskapet gäller kalenderår januari–december. Det vill säga att om du löser medlemskap sent under året så räcker kortet till och med 31 december samma år.

Gör så här om du vill bli medlem.

Följ instruktionerna och registrera dig på 
https://apply.cardskipper.se/gdp.
Använd ditt privata mobilnummer och mejladress.
Kvitto på betalningen kommer till den mejladress du uppgett.

Kontakta kansliet om du inte har någon Smartphone eller tillgång till internet för då kan vi fortfarande mejla ut ett medlemskort för utskrift.

Genom ditt medlemskap i KARISMA får du olika medlemsförmåner som t ex subventionerade aktiviteter och upplevelser som anordnas av KARISMA, möjlighet att träna på gym till lägre priser än ordinarie.

Försäkring

Du är försäkrad genom Karisma när du deltar i våra aktiviteter. Villkor och försäkringens omfattning ser du i filen här nedanför.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.