Ungdomstorget

Ungdomstorget är ett gemensamt initiativ av Kristianstads kommun och Arbetsförmedlingen. Ungdomstorget vänder sig till dig som är mellan 16-29 år som behöver hjälp och stöd i att söka arbete, påbörja studier eller i kontakt med sociala myndigheter.

Välkommen till Ungdomstorget.
Välkommen till Ungdomstorget.

 

Vägledning vid studier

Saknar du en fullständig gymnasieexamen? Oavsett om det är få eller flera ämnen du saknar kan vi hjälpa dig att göra en studieplanering efter dina behov mot att ta en examen. Vi finns även för dig som har en gymnasieexamen, men som behöver ett vägledningssamtal kring olika möjligheter som finns efter gymnasiet. 

Vägledning vid jobbansökan

Den som behöver tips och råd om hur ett CV ska se ut, hur man skriver ett personligt brev eller hur man kontaktar en arbetsgivare kan få det. Vi har även tips på arbete som går att kombinera med studier. 

Vägledning vid vardagslivets ekonomi och juridik

Råd och stöd vid kontakt med, exempelvis arbetsförmedling, socialtjänst och andra myndigheter.

Oss träffar du på Ungdomstorget

På Ungdomstorget arbetar två studie- och yrkesvägledare samt en socionom. Vi erbjuder vägledning mot studier och arbete, information och rådgivning i övriga livssituationer och kriser, informationsträffar och aktiviteter.

Aktiviteter på Ungdomstorget

Du hittar information om våra planerade och aktuella aktiviteter och olika tips kring arbete och studier med mera på våra sociala medier.

Vill du vara med och påverka Ungdomstorget?

Ungdomstorget startade upp under 2017 och utvecklas kontinuerligt. Vi tar gärna emot tips och förslag på aktiviteter som riktar sig till unga som vi vidare kan publicera på våra sidor. 

Om du tillhör en förening eller organisation och är intresserad av samverkan med Ungdomstorget är du välkommen att kontakta oss.

Besök Ungdomstorget

Välkommen att titta in till oss under våra öppettider, då vi har personal på plats. Du kan också mejla till Ungdomstorget och boka tid med oss.

 Varmt välkommen!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Ungdomstorget

Telefon

0728-85 84 17

Besöksadress

Kanalgatan 24

291 34 Kristianstad

Öppettider

Tis 10:00—12:00
Tis 13:00—15:00
Ons 10:00—12:00
Ons 13:00—15:00
Tors 10:00—12:00
Tors 13:00—15:00
Fler kontakter

Jumana Jasem

Studie- och yrkesvägledare

0728-85 84 17

Nils Håkansson

Studie- och yrkesvägledare

0728-85 84 17

Josefin Karlsson

Samordnare och socionom

0728-85 84 17