Uppslag om hav och trädgård

Uppdaterad:den 21 juni 2022 13:22Arkiverad

På Uppslaget den här månaden är havet i blickpunkten. Vi berättar om Vattenrikets tema kring hav och om annat som kan vara bra att känna till inför badsäsongen. Vi får också möta GIS-ingenjören som skapar både kartor och trädgård och dessutom kombinerar sina talanger.

Faksimil
Det är mycket sommarkänsla över Uppslaget från Kristianstads kommun den här gången.

Du får också heta sommartips om hemesteraktiviteter och om sommarbussen som går på västra sidan om Hammarsjön till Åhus under badsäsongen.

Varje månad publicerar vi ett uppslag i den tidning som Kristianstadsbladet delar ut till alla hushåll, alltså även till dem som inte prenumererar på tidningen.

På tidningssidorna berättar vi om sådant som händer i kommunen och om sådant som du som medborgare kan ha intresse eller nytta av att veta. Varje månad möter du också någon av våra drygt 7 000 medarbetare och får reda på mer om alla de olika yrken som finns inom kommunen.

Förutom i Kristianstadsbladet publiceras Uppslaget som pdf här på kommunens webbplats. Här kan du hitta alla utgåvor sedan ett år tillbaka.

Klicka på den månad du väljer för att få upp det publicerade uppslaget i pdf-format. Det senaste Uppslaget ligger alltid högst upp.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.