Förvaltning får nytt namn

den 29 augusti 2019 16:49Arkiverad

C4 Teknik har bytt namn och heter nu tekniska förvaltningen. I april togs beslutet i kommunfullmäktige och på tisdagen den 27 augusti informerades förvaltningens medarbetare om namnbytet som därmed blev sjösatt.

– Vi har under en längre tid förväxlats med kommunala och privata bolag som använder benämningen C4. Tekniska förvaltningen kommunicerar tydligt vårt uppdrag och att vi är en kommunal förvaltning, säger Bengt Olsson, förvaltningschef för tekniska förvaltningen.

Att byta namn på en myndighet innebär ett ganska stort arbete och därför kommer medborgare kanske fortfarande se benämningen C4 Teknik finnas kvar på platser runt om i kommunen.

– Vi har en hel del material med det gamla namnet i omlopp. Eftersom vi är finansierade av skattepengar så byter vi inte allt på en gång för att loggan är fel, utan en del saker kommer istället att fasas ut, säger Henrik Wester, informatör på tekniska förvaltningen och fortsätter:

– Vi kommer att arbeta med namnbytet under hösten och vintern. Till årsskiftet ska det mesta vara klart. Vi har redan sedan ett par år tillbaka bytt logotyp på våra fordon och arbetskläder så vi är redan en bra bit på väg, säger Henrik Wester.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.