Magnus Pehrsson, VD för Söderberg & Haak, berättar hur Söderberg & Haak samarbetar med Scouterna och på vilket sätt samarbetet stärker både varumärke och försäljning.
Magnus Pehrsson, VD för Söderberg & Haak, berättar hur Söderberg & Haak samarbetar med Scouterna och på vilket sätt samarbetet stärker både varumärke och försäljning.

Lokala företagare besökte jamboreen

Uppdaterad:den 8 augusti 2017 09:11

Representanter från vårt lokala näringsliv fick idag möjlighet att titta närmare på Jamboree17 på Rinkabyfältet. Företagarna fick veta mer om Scouterna och deras organisation och varför lokala företag som Söderberg & Haak och Clas Ohlsson samarbetar med Scouterna.

Det lokala näringslivet involveras på ett positivt sätt i scouternas jamboree. Vi fick bland annat lyssna på Linda Backström från företaget Clas Ohlsson som berättade om deras samarbete med Scouterna:

Linda Backström från Clas Ohlsson berättar om företagets samarbete med Jamboree17.

– Detta är fantastiskt roligt! Vi har levererat 11 pallar med gods och det motsvarar en hel veckas försäljning. Och det är inte bara stormkök och moraknivar, utan mera whiteboard, lamineringsmaskiner och kopieringspapper. Det är väldigt roligt att som lokal leverantör få vara med om detta, vi vill att alla scouter ska åka härifrån och tänka "wow!" och att detta ska smitta av sig på inte bara vårt varumärke utan också Kristianstads. Allt detta är bara en vinst!

Magnus Pehrsson från Söderberg & Haak berättade om företagets samarbete med Scouterna - ett samarbete som har funnits i flera år:

– Vi har 16 maskinenheter här från midsommar till efter lägrets slut. För oss handlar samarbetet om att vi gärna vill förknippas med scouternas varumärke, som är starkt och tryggt. Samarbetet ger stärkta relationer med våra kunder, ökat förtroende och ökad försäljning. Det adderar också mjukare värden, som är viktigt för vår egen organisation.

Att samarbetet med Scouterna är viktigt också för kommunen är något som kommunalrådet Pierre Månsson (L) också betonar:

– Vi har lärt oss mycket av samarbetet med Scouterna, inte minst i vårt evenemangsarbete. Jag önskar Scouterna varmt välkomna tillbaka!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.