Idag firar vi städarnas dag

Uppdaterad:den 5 december 2022 09:23Arkiverad

Idag den 5:e december är det städarnas dag, och med det vill vi uppmärksamma våra lokalvårdare. Vi vill tacka dem för att de håller kommunens lokaler rena och fräscha och för att de bidrar till en bra innemiljö. Utan lokalvård skulle mycket av kommunens kärnverksamhet stanna upp.

Katarzyna Krzeminska-Czapla arbetare som samordnare för lokalvården. Scrolla ner på sidan för att träffa fler av våra lokalvårdare.
Katarzyna Krzeminska-Czapla arbetare som samordnare för lokalvården. Scrolla ner på sidan för att träffa fler av våra lokalvårdare.

Idag har vi cirka 125 fantastiska lokalvårdare anställda i kommunen som tillsammans städar en total yta om cirka 280 000 kvm - vilket motsvarar 52 fotbollsplaner! Våra lokalvårdare håller flera olika lokaler rena och fräscha på 46 skolor, 50 förskolor och 50 övriga enheter. De ansvarar även för lokalvården, växtskötseln, kaffepåfyllning med mera i både Rådhus Skåne och Östra kommunhuset. 

För att hjälpa och avlasta lokalvårdarna på din arbetsplats kan du se till att hålla golv, möbler och andra ytor fria så att lokalvårdaren kommer åt att rengöra ytorna enligt den planering som finns. Tack för din hjälp och tack till alla våra lokalvårdare för ert fantastiska arbete! 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.