Februari sätter tonen för seniorer

den 28 januari 2019 11:32Arkiverad

En tur i tonernas värld med eftermiddagskören, fredagssvängom på dansgolvet eller en tidsresa till 30-talet? Februari månads aktivitetsutbud för dig som är senior är stort och som en röd tråd genom allt hittar vi den glädje musiken ger.

Milt och ljuvt blandas med starkt och medryckande. Och kanske sjunger vi lite kanon helt enkelt för att det är så roligt! Många seniorer har redan upptäckt härliga eftermiddagskören tillsammans med musikpedagogen och lyckopillret Katarina Nilsson Bremer, men det finns plats för fler. Alla är välkomna att hänga med i sångens gemenskap under våren!

Om musiken får det att spritta i kroppen rekommenderas även en tur till Arkelstorp där Kinga leder dans med rytmiska rörelser på fredagarna. Passa också på att anmäla dig till studiecirkeln ”Aktiv senior” i Arkelstorp. Här knyter vi nya kontakter och provar på olika föreningsaktiviteter tillsammans.

Februari månads utbud bjuder dessutom på ett sprillans nytt inslag: Birgitta Kelly från Malmö Museer tar med oss på en spännande tidsresa tillbaka till 30-talet. Hur gick tongångarna i radion då och vad hade folk på sig?

Du hittar all information om dessa aktiviteter och mycket mer via länken.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.