Boka in årets samhällsbyggnadsverkstad

den 7 juni 2019 14:01Arkiverad

Boka in den 18 september i din kalender. Då är det nämligen dags för 2019 års Samhällsbyggnadsverkstad med temat "Mer stad - men av vad?". Detta är dagen för dig som är intresserad eller en del av samhällsbyggnaden. Även i år kommer vi att vara på Kulturkvarteret i Kristianstad. Varmt välkommen!

2018 års Samhällsbyggnadsverkstad var
2018 års Samhällsbyggnadsverkstad var

I år är temat för dagen kommer att vara "Mer stad - men av vad". Vi kommer bland annat diskutera vilket material som framtidens stad kan vara byggt av, men också hur vi kan tänka miljömedvetet och arbeta med återbruk.

Dagen kommer att fyllas med inspiratörer, debattörer och framtidsspanare från olika områden inom samhällsbyggnadsprocessen. Föreläsarna bidrar med sina kunskaper och erfarenheter från samhällsbyggandets vitt skilda fält, och du om deltagare med dina erfarenheter. När vi sedan är klara ska vi gå hem med känslan av att det inte bara varit mycket snack, utan att det nu också ska bli mycket verkstad.

Samhällsbyggnadsverksataden är ett initiativ från plan- och bygglovsavdelningen på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen och vårt bidrag till Framtidsveckan. Det är inspirationsdag som vi vill dela med branschaktörer, andra kommunala förvaltningar, politiker, kollegor i grannkommuner och så klart medborgarna som vi arbetar för.  Det är en dag för dig som är intresserade av eller en del av samhällsbyggnadsprocessen.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.