Nyheter

Här hittar du Kristianstad kommuns senaste nyheter. Under rubriken "Ämnessidor" kan du sortera nyheterna på respektive ämne/huvudingång. Vill du se arkiverade nyheter kryssar du i valet "Inkludera arkiverade".

Visar nyheter inom Uppleva och göra.

Programmet klart för årets Kulturnatt

Vad sägs om haiku-poesi, breakdans, P3-guldvinnaren Lamix, teater, film, Classic Rock och schlagerhits? Det är bara en bråkdel av allt som händer under Kulturnatt, som för femte gången arrangeras tillsammans med stadens kulturinstitutioner och kommunens mångfacetterade kultur- och föreningsliv.

2018-04-18 21:18:25

Dansens Dag

Den 28-29 april firar vi Dansens Dag hos oss. Kom och se alla våra dansgrupper dansa!

Kristianstads fotbollsarena är den första delen som invigs av Kristianstads arenaområde på Söder Kristianstads fotbollsarena är den första delen som invigs av Kristianstads arenaområde på Söder

Invigning av Kristianstads fotbollsarena

Nu är den invigd! 14 – 15 april invigdes Kristianstads fotbollsarena med en helg full av idrott. Lördagen rivstartades med två Skånederbyn i fotboll. På söndagen hölls öppet hus där besökarna fick kika runt i anläggningen, testa den nya hybridgräsplanen och möta spännande gäster som SkillTwins.

2018-04-16 15:25:32

Dags att anmäla sig till sommarens läger

Under sommarlovets första veckor arrangeras läger för lovlediga barn och ungdomar. Det finns flera olika läger och nu är det dags att anmäla sig.

2018-04-10 08:53:05

Barbackas Teatervecka 20-26 april!

Missa inte veckan när alla våra teatergrupper visar sina egen pjäser. Allt från Facebook, drottningar, killsnack, allvar, kärlek, komik och mycket mer!

Snart dags för Kulturläger!

Nu är det dags att anmäla sig till sommarens kulturläger. Anmäl dig senast den 11 maj! Välkommen!