Nyheter

Du kan sortera våra nyheter genom att välja ett ämne under rubriken "Ämnessidor". Vill du se äldre nyheter som är arkiverade kryssar du i valet "Inkludera arkiverade".

Visar nyheter inom Omsorg och hjälp.

Särlagårdens restaurang öppnar

Måndag 27 september slår Särlagårdens restaurang åter upp portarna efter sin renovering. Personalen är väldigt taggad inför öppnandet och utlovar något extra festligt första dagen.

2021-09-24 16:33:16

Fixarna öppnar upp sin verksamhet igen

Från och med den 20 september är du återigen välkommen att ringa och boka in besök och få hjälp av kommunens fixartjänst. Fixarna startar sen sin verksamhet den 1 november. Fixarna kan till exempel hjälpa till med att byta glödlampor, gardiner, sätta upp gardinstänger med mera.

2021-09-22 11:24:29

Svartvita brandmän mot röda flammor Svartvita brandmän mot röda flammor

Kika in på brandstationen

I september brukar räddningstjänsten i Kristianstad hålla öppet hus på brandstationen. Nu medför pandemin för andra året att det inte går att ta emot besökarna. Men den som är intresserad får i alla fall en chans att kika in på brandstationen genom en nyproducerad film.

2021-09-18 10:20:23

Sex personer går på Gamlegårdens centrum. Sex personer går på Gamlegårdens centrum.

Lokala BRÅ summerar sommarens händelser

Sommaren har medfört stora utmaningar, men också kantats av framgångsrika insatser i det trygghetsskapande arbetet. Det konstaterade det lokala drog- och brottsförebyggande rådet, BRÅ, vid första höstmötet, där sommaren summerades.

2021-09-17 11:23:54