Visar nyheter inom Näringsliv och arbete.

Johan Möllerstedt, Atea, och Peter Thulin, Bröderna Persson AB, med ritningarna över de nya kontorslokaler som Atea flyttar till efter sommaren. Johan Möllerstedt, Atea, och Peter Thulin, Bröderna Persson AB, med ritningarna över de nya kontorslokaler som Atea flyttar till efter sommaren.

Näringslivsnytt: Atea dubblar sin kontorsyta i Kristianstad

IT-företaget Atea fortsätter växa i Kristianstad. Nu får företaget inte längre plats i kontoret på Kvarnen. Till hösten flyttar Atea till dubbelt så stora lokaler – i samma byggnad.

2019-04-18 09:18:58

Åhus Beach och Bravissimo vann Guldäpplet vid näringslivsgalan Guldjubel på Kulturkvarteret. Åhus Beach och Bravissimo vann Guldäpplet vid näringslivsgalan Guldjubel på Kulturkvarteret.

En magisk och gyllene hyllning till företagen i Kristianstad

Guld, glitter, magi, eld – och en blivande 107-åring som mer eller mindre stal showen. Årets näringslivsgala Guldjubel bjöd på det mesta, inte minst av en stolt hyllning till några av våra duktiga företagare i kommunen.

2019-04-11 14:20:39

Kommunalrådet Pierre Månsson träffade Kristianstad kommuns Guldambassadör Dagny Carlsson på Annas Hotell några timmar innan näringslivsgalan Guldjubel. Kommunalrådet Pierre Månsson träffade Kristianstad kommuns Guldambassadör Dagny Carlsson på Annas Hotell några timmar innan näringslivsgalan Guldjubel.

Sveriges äldsta bloggare är Årets Guldambassadör

Mycket har förändrats sedan Dagny Carlsson lämnade hemstaden Kristianstad som 19-åring. Kanske inte så konstigt med tanke på att det var 88 år sedan. Nu är Sveriges äldsta bloggare tillbaka för att motta utmärkelsen "Årets Guldambassadör".

2019-04-10 21:00:20

Företagare i Kristianstads kommun ger arbetet med serveringstillstånd gott betyg Företagare i Kristianstads kommun ger arbetet med serveringstillstånd gott betyg

Fortsatt gott omdöme om kommunens service

Företagare fortsätter att ge kommunernas service allt bättre omdömen, visar en mätning från Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Kristianstads kommun höjer sitt NKI-värde ett steg till 74, men tappar 10 placeringar i rankingen.

2019-04-10 10:26:34

Melodifestivalen var ett av eventen i Kristianstad under 2018 som genererade såväl skattepengar som pengar till besöksnäring och handel. Melodifestivalen var ett av eventen i Kristianstad under 2018 som genererade såväl skattepengar som pengar till besöksnäring och handel.

Eventen i Kristianstad genererade 213 miljoner

Åhus Beachhandboll, VM i Agility och Melodifestivalen är några av eventen som bidrog till att generera totalt 213 miljoner kronor till Kristianstadsregionens besöksnäring och handel under 2018. Dessutom skapade eventen en skatteeffekt på 93 miljoner kronor.

2019-04-09 14:20:37