Vattenkiosk

Behöver du som företagare köpa större mängder vatten? Då kan du ansöka om att bli kund till Kristianstads kommuns vattenkiosk.

Med undantag för Räddningstjänsten så är det av kvalitets- och säkerhetsskäl inte tillåtet att ta vatten ur brand- och spolposter på Kristianstads kommuns vattenledningsnät.

Verksamheter som har behov av att köpa större mängder vatten hänvisas till att ansöka om att bli kund i vår vattenkiosk, där man enkelt kan fylla sin tankbil eller liknande.

Bli kund

Kund till vattenkiosken blir man genom att ansöka om en tag på blanketten under relaterat material längre ned på denna sida. Maila den sedan till fredrik.thomasson@kristianstad.se. Tagen kan du sedan hämta ut på centrala vattenverket (Vattenverksvägen 2 i Kristianstad) under vardagar. Därefter är vattenkiosken tillgänglig för dig när du behöver det på Industrigatan på Näsby industriområde (närmsta adress är Industrigatan 120) - se karta nedan.

Priser och kostnadsuppföljning

Tagen kostar 195 kr och kubikmeterpriset för vatten 2023 är 22,93 kr/kubikmeter (alla priser är exklusive moms).

På webbplatsen www.vattenkiosk.se kan ni enkelt kontrollera hur mycket vatten ni tankat efter att ni blivit registrerade och fått tagen. 

Vattenkiosken är placerad vid Industrigatan 120, se karta nedan.

Vanliga frågor

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.