Cykla till jobbet

Nu lanserar vi utmaningen Cykla till jobbet för företag i Kristianstads kommun. Målet är att anställda i företagen som deltar ska cykla till och från jobbet i så stor utsträckning som möjligt. De företag vars anställda cyklar mest vinner!

Vem får delta? 

Utmaningen Cykla till Jobbet är för företag med säte i Kristianstads kommun. Deltagande företag ska få sina anställda att cykla till och från jobbet i så stor utsträckning som möjligt. Tävlingsperioden är mellan 16 september och 31 oktober 2019. De företag vars anställda cyklar mest vinner!

Hur går det till?

Intresserade företag anmäler sitt intresse senast 11 september. Under tävlingsperioden ska så många som möjligt av företagets anställda cykelpendla så mycket som möjligt. Enbart cykling till och från jobbet ingår i utmaningen (ej cykling i tjänsten eller på fritiden). Elcyklar är tillåtna. Det finns många bra digitala sätt att räkna och mäta sträckan.

Hur vinner man?

Efter tävlingsperiodens slut ska deltagande företag rapportera antal anställda, antal deltagare i utmaningen och den sammanlagda cykelsträckan under tävlingsperioden för alla företagets deltagare. De företag som fått flest anställda att cykla och de företag med längst cykelsträcka per deltagare vinner. Förhoppningsvis påverkar utmaningen många till att cykla till och från jobbet, både under tävlingsperioden och även framöver!

Vad vinner man?

Efter tävlingsperiodens slut delas fina cykelrelaterade priser ut till vinnande företag från våra samarbetspartners.

Intresserad?

Anmäl ert intresse senast den 11 september genom att fylla i formuläret nedan. Ifall ni har frågor kontakta Ella Ekenberg på ella.ekenberg@kristianstad.se eller 044-132941.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.