Boka studievägledning online

Du kan boka en egen besöks- eller telefontid hos studievägledare på Ungdomstorget, VLC och SFI. Du kan även boka en tid direkt med Ungdomstorget för övriga frågor och frågor kring arbetsmarknaden.

Du bokar på egen hand en telefon- eller besökstid för vägledning. Du väljer en tid som passar dig och bokar. 

Systemet är enkelt och påminner dig via sms om att du har en bokad tid. 

Du bokar via "Boka en tid hos en studievägledare" som finns ovanför denna text. För att det ska fungera så behöver vi dina kontaktuppgifter, de sex första siffrorna i ditt personnummer och även vad ärendet gäller. Kontrollera så att du fyllt i rätt telefonnummer och mejladress. 

Denna service gäller dig som bor i Kristianstads kommun. Vänd dig i annat fall till studievägledare i hemkommunen. 

Det finns olika alternativ när du bokar och du kryssar i vilken typ av vägledning du vill ha. 

För enklare frågor ber vi dig att mejla eller bara ringa under telefontiden så att de bokningsbara tiderna inte tar slut för fort.  

Just nu är det lättare att boka en tid på telefon, vill du ha en tid på plats på VLC får du vänta ungefär en månad, men du ska boka nu. 

Om du har skyddade personuppgifter ska du aldrig boka genom webben. Kontakta personalen på mejl eller telefon för bokning av tid. 

Om du vill göra en anmälan till SFI ska du inte boka en telefontid, utan du söker fortfarande via webbansökan. Du som redan går på SFI kan boka en tid för vägledningssamtal online.

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.