SFI - Norra Åsum

Välkommen till kommunal vuxenutbildning, SFI . Du hittar oss på Wendesområdet i Norra Åsum. Ett naturskönt område som vi delar med flera andra utbildare. Med buss 4 kommer du till oss på 13 minuter. Kör du bil finns det gratis parkering!

På vår SFI-skola har vi ca 500 elever och 95 procent av våra elever får godkända betyg efter sin kurs. Merparten av våra lärare har lärarbehörighet och vi har även heltidsanställd specialpedagog och kurator. 

Flerspråkighet 

Vi har flerspråkiga lärare som talar serbiska, polska och kroatiska. Våra språkstödjare talar kurdiska, dari, somaliska och arabiska.

Kvällsundervisning

För dig som har jobb eller annan aktivitet på dagen finns det möjlighet att studera på kvällstid. Vi har kvällsundervisning på torsdagar mellan klockan 17.30 och 20.00. Anmälan till detta sker digitalt på vuxenutbildningens webbansökan.

Sfi för föräldralediga        

Det finns möjlighet att studera hos oss när du är föräldraledig i våra lokaler hos Familjeservice på Näsby. Är du intresserad av mer information är du välkommen att kontakta Mimoza Brlajolli på mailadress: Mimoza.Brlajolli@kristianstad.se eller besök oss på Näsbychaussén 70 (På gaveln mot Näsbychaussén). 

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.