Sommar på VLC

Uppdaterad:den 2 juli 2020 15:27

Den 29 juni till den 7 augusti gäller våra sommartider.

Sommartider
Våra vägledare har telefontid:
29 juni - 10 juli Måndag, onsdag och fredag Klockan 9.00 - 12.00
27 juli - 7 augusti Måndag, onsdag och fredag Klockan 9.00 - 12.00
VLC är stängt:
13 juli - 24 juli
Speciallärare och kurator har semester:
6 juli - 7 augusti
Den 29 juni till den 7 augusti gäller:
  • Telefontiden ersätter våra vanliga öppettider och vägledarna kan hjälpa till med allt som vi annars gör vid besök på drop-in. Telefonnummer: 044-13 68 90
  • Administrationen har begränsad service, ingen telefontid men går att nå via mejl.
  • Lärcentrum är stängt.
  • Dörren till VLC är låst under sommaren, du som vill lämna post ska skicka den eller bifoga alla dokument via webbansökan som JPEG eller PDF dokument.
  • Vid bokning av tid behöver du ha med dig telefonnumret till den som du har bokat tid med.
  • Från och med vecka 33, den 10 augusti, återgår vi till utökade telefontider för alla och möjligheter till bokade besök hos vägledare, kurator och speciallärare igen.
  • Nya riktlinjer från kommunen och folkhälsomyndigheten kan förändras och då återkommer vi med ny information.