Edwise

Edwise är en lärportal för våra kommunala förskolor och skolor och för kommunikation mellan pedagoger, elever och vårdnadshavare. Här kan du som vårdnadshavare logga in och se ditt barns omdöme, schema och dina kontaktuppgifter.

Det finns olika sätt att använda Edwise på. Varje förskola och skola använder Edwise utifrån sina förutsättningar och behov. För att få reda på mer om en specifik förskolas eller skolas användning, ska du kontakta förskolechef eller rektor.

Edwise för vårdnadshavare

Som vårdnadshavare loggar du in i lärplattformen via BankID. Är du god man, fosterförälder eller ett familjehem och därmed behöver få tillgång till ett barn eller en elev i Edwise, så ska du vända dig till personalen på förskolan eller skolan. De hjälper dig så att du kan logga in via BankID.

Logga in i Edwise som vårdnadshavare

Behöver du som vårdnadshavare hjälp med Edwise ska du prata med ditt barns förskollärare, lärare eller mentor.

På Skatteverkets webbsida kan du läsa mer om BankID.

Edwise för personal

Som personal använder du Edwise i ditt dagliga arbete.

Logga in på Edwise som personal

Edwise för elever

Som elev kan du se information som skolan publicerar. Du kan också följa din kunskapsutveckling. Inloggningsuppgifter till Edwise får du som elev av din mentor. Behöver du hjälp med Edwise ska du prata med din mentor eller lärare.

Logga in i Edwise som elev

Appen Tieto Edu

Det finns en app till Edwise för vårdnadshavare som heter “Tieto Edu”. Även här loggar du in med BankID. I appen kommer du som vårdnadshavare åt information som publiceras på informationskanaler i Edwise och Veckoplan där du ser aktiviteter och händelser som ligger i kalendrarna i Edwise. I appen kan du frånvaroanmäla barn i förskola. Fler funktioner är på väg i appen.

Läs mer om appen Tieto Edu

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.