Stipendier

Som elev hos oss kan du söka två stipendier från organisationer som vi samarbetar med. Det vill vi verkligen uppmuntra dig att göra! Varje stipendium har vissa regler (kriterier) och om det och mer kan du läsa här nedan.

Operasångare Carl-Johan "Loa" Falkmans sångstipendium

 

 

För dig som är intresserad av klassisk sång eller musikalsång, skriven i Kristianstads kommun, (alternativt går i skola i kommunen) och är högst 21 år, finns operasångare Carl-Johan ”Loa” Falkmans sångstipendium. Sista ansökningsdag (via inskickad film) är den 21 maj. Juryn sammanträder den 28 maj.

 

För mer information om kriterier och ansökningsblankett, kontakta Eva Johansson på telefon 044-13 66 23 eller e-post: eva.johansson2@kristianstad.se

Lions Sång- och instrumentalstipendium

Lions international logga.

För dig som sjunger eller spelar ett instrument finns LIONS Sång- och instrumentalstipendium som delas ut av Lions Club Kristianstad. Du som är mellan 15 och 19 år gammal och skriven eller studerande i Kristianstads kommun kan söka. Sista ansökningsdag är den 30 april. Provspelning sker den 7 maj.

För mer information kring kriterier och ansökningsblankett, kontakta Eva Johansson på telefon 044-13 66 23 eller e-post: eva.johansson2@kristianstad.se

Lycka till med din ansökan!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.