Covid-19 information

Undrar du hur vi på Musikskolan förhåller oss till Covid-19? Här kommer frågor och svar. Vi följer utvecklingen noga och uppdaterar löpande.

Som du säkert vet och redan känner till påverkar pågående Covid-19 pandemi mycket i samhället just nu. Hos oss på Musikskolan är grundregeln enkel. Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Barn- och utbildningsförvaltningens beslut. Utöver detta även Sveriges orkesterförbunds råd gällande ensemblespel.

Vad innebär det just nu?

Musikskolan kommer fortsatt att undervisa ämneskurser (individuella lektioner på instrument/sång) fördelat på 1/3 av elever och personal på plats tills annat anges. 2/3 av undervisningen sker alltså på distans. Elever och föräldrar informeras av respektive lärare kring vad som gäller för just dem. Orkestrar, ensembler, grupper och musikal är fortsatt pausade om inte annat meddelas av respektive lärare. Vi gör detta därför att smittspridningen i Skåne fortfarande är hög och för att skapa en så säker och smittfri undervisningssituation som möjligt för både lärare och elever.

Men om det skulle bli förändringar, hur får jag veta?

Om det sker förändringar informerar vi snarast möjligt våra elever och deras vårdnadshavare via vårt elevsystem Studyalong. Vi uppdaterar också här.

Jag har en fråga eller fundering, vart vänder jag mig?

Du är alltid välkommen att kontakta vår expedition på telefon 044- 13 66 23. Du kan också maila oss på musikskolan@utb.kristianstad.se. 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.