Covid-19 information

Undrar du hur vi på Musikskolan förhåller oss till Covid-19? Här kommer frågor och svar. Vi följer utvecklingen noga och uppdaterar löpande.

Pandemin har till största del passerat även om smitta fortfarande förekommer. Hos oss på Musikskolan är grundregeln enkel. Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Barn- och utbildningsförvaltningens beslut. 

Vad innebär det just nu?

Från höstterminens start har vi full närundervisning. Det gäller både den enskilda ämneskursundervisningen såväl som samtliga grupper, ensembler och orkestrar.

Vid symtom ska man inte komma till sin lektion utan stanna hemma, precis som du skulle göra i skolan. Meddela din lärare om att du är hemma. Stanna hemma tills du är frisk och har gott allmäntillstånd. Vi rekommenderar handtvätt innan din lektion både för ditt, läraren och instrumentets skull. 

Men om det skulle bli förändringar, hur får jag veta?

Om det sker förändringar informerar vi snarast möjligt våra elever och deras vårdnadshavare via vårt elevsystem Studyalong. Vi uppdaterar också här.

Jag har en fråga eller fundering, vart vänder jag mig?

Du är alltid välkommen att kontakta vår expedition på telefon 044- 13 66 23. Du kan också maila oss på musikskolan@utb.kristianstad.se.

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.