Musikskolans nya kurskatalog öppnar

Uppdaterad:den 31 januari 2020 15:01Arkiverad

Nu har vi ett helt nytt sätt att anmäla sig till Musikskolans olika kurser. Bilden här ger dig en liten fingervisning. Vad är då nytt? Läs vidare så berättar vi mer.

Musikskolans kurskatalog

Som sagt, vi har ändrat om lite. Vilken är då vår tanke bakom det? Ja, det finns flera och vi vill framförallt få en större tydlighet kring vad vi erbjuder och göra ansökan snabbare och enklare.

Se hela utbudet

I vår digitala kurskatalog kan du enkelt se vad vi erbjuder inom instrument, sång och musikal. Du kan också söka på ort, dag och om det finns platser kvar på de kurser du är intresserad av. Det ger dig alltså möjligheten att få en helt annan helhetsbild än tidigare av vad vi erbjuder. Kanske blir du rentav nyfiken på något ämne du inte hade tänkt på från början?

Direkt till vår kurskatalog

Men om det inte finns någon plats?

På vissa kurser är det mycket högt söktryck och det blir snabbt fullbokat. Du kan då göra en intresseanmälan. Antingen väljer du enstaka lektioner eller ett helt ämne. Om vi får en ledig plats blir du kontaktad.

Om du behöver hjälp

Vi känner oss säkra på att du kommer uppleva vårt nya system som enkelt och lätt att förstå. Om det trots allt skulle finnas frågor är du alltid välkommen att höra av dig på 044-13 66 23 eller musikskolan@utb.kristianstad.se.